Linser och optiker i Västerås

/ August 17, 2017/ 0 comments

Tillhör du 75 % av befolkningen som behöver kontaktlinser eller glasögon för att se bra? Ja, det är faktiskt så många som har synfel i Sverige. I Västerås finns möjligheter till att få hjälp oavsett vilket synfel du har och hur länge du haft det. Det finns både optiker, ögonkliniker och ögonsjukvård på sjukhus som täcker de flestas behov.

Optiker i Västerås

Bland optikerna i staden finns både stora nationella kedjor och mindre, lokala företag. Priser och utbud varierar mellan de olika aktörerna och du väljer helt själv var du vill gå och få hjälp med din syn. Bland de större kedjorna finns Synsam, Specsavers, Synoptik och Smarteyes.

Vill du istället gå till en mindre, ofta helt lokal, optiker finns det också flera att välja mellan. Levins optik är en klassiker och har hjälpt Västeråsarna med både glasögon och kontaktlinser sedan 1934. Även Medoptik, som ni hittar vid Ica Maxi Erikslund och Rydoptik finns som alternativ.

 Glasögon på vit bakgrund

Upptäck staden med kontaktlinser

När man har synfel är det lätt att gå miste om detaljer som man helt enkelt inte ser. Detta gäller såväl vid besök i städer som i skolbänken eller på jobbet. Är du på resande fot och besöker Västerås behöver du absolut inte oroa dig över att inte kunna se allt vackert i staden. Med tanke på de många optiker som finns kan du alltid vara trygg med att det går att få tag i linser och glasögon. Skulle det trots detta vara stängt finns möjligheten att vända sig till internet och köpa sina linser där. Det finns massor av alternativ, bland annat finns det färgade kontaktlinser i alla färger här. Väljer du att köpa ett par färgade linser gäller det att se till så du får ut dem också. Många som köper just färgade linser är inte vara vid processen att sätta i och ta ur linsen. Ha gärna någon erfaren linsbärare i sällskapet. Annars går det också att vända sig till en optiker för att få hjälp.

Ögonoperation

Att korrigera sitt synfel genom ögonoperation är ett relativt populärt alternativ till kontaktlinser. Du får perfekt syn utan att behöva bära något synförbättrande. För det finns bland annat Memira och Ögonlasern att tillgå i Västerås. Välkommen!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*