Mobiloperatörer i Västerås

/ September 21, 2017/ 0 comments

I Västerås finns alla fyra stora mobiloperatörer representerade med egna butiker. Det vill säga Telia, Tele2, Telenor och 3 har alla butiker med kunnig personal som är beredd att hjälpa dig efter dina behov.

Tele2 butik på Vasagatan

Tele2 har en rymlig butik på Vasagatan 25 i de centralaste delarna av stadskärnan. På plats kan du få hjälp och instruktioner, teckna mobilabonnemang och köpa hårdvara som smartphones och paddor. De hjälper också dig som är kund hos Tele2 och till exempel har tappat din mobil.

Läs mer om mobiltäckning i staden!

Telias butik på Hantverkargatan

Självklart har också Telia en butik i innerstaden. Den är belägen på Hantverkargatan 8 och är den största telekombutiken i Västerås. Du kan få samma hjälp av personalen som hos Tele2, men kan också ofta hjälpa dig som har problem med ditt bredband hemma, förutsatt att du har Telia. Är du företagskund hos Telia, eller vill bli det, går det också bra att vända sig hit.

Tre har två butiker

Tre iphones från tre olika mobiloperatörer

Du kan till exempel köpa den senaste modellen iPhone 8 hos operatören Tre.

Den enda mobiloperatören som har två affärer i stadskärnan. Den ena ligger på Torggatan 1 och är friliggande. Den andra finns belägen i köpcentrumet Punkt på Vasagatan 20. Hos de båda ombuden kan du få hjälp och handla både mobilabonnemang, mobilt bredband och hårdvara.

De har väldigt trevlig personal som är tillmötesgående och förstående. Det går också bra att ringa till butikerna på telefonnummer 073-544 00 62 respektive 020-33 33 33

Telenors butik på Vasagatan

Operatören Telenor har också en butik på Vasagatan, bara ett stenkast ifrån konkurrenten Tele2. Liksom hos de andra mobiloperatörerna kan du utföra de flesta ärenden hos Telenor, oavsett om du är kund hos dem idag eller inte.

Jämför mobiloperatörer

Är du osäker på vilken av operatörerna som passar dig bäst och vad som skiljer dem åt kan du jämföra mobiloperatörer. På så vis kan du se vilken som är billigast, vilken som har bäst täckning eller bäst service.

Ett annat tips är att läsa vad andra konsumenter tycker om sina operatörer. Då kan du ta in deras för- och nackdelar och själv bilda din egen uppfattning. Det handlar i grund och botten om vem som kan möta just dina behov. Behöver du ha bra möjligheter till support, så bra täckning som möjligt eller så lågt pris som möjligt? Det finns en mobiloperatör som passar varje behov, men det gäller att lista ut vilket behov just du har.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*