Stadens bästa mobiltäckning

/ December 4, 2017/ 0 comments

I samband med juletider blir det allt mer stressande på stan för att inhandla klappar till nära och kära. Då är det bra att ha ett mobilabonnemang med bra täckning så att du kan komplettera med ehandel om du inte hittar allt i butikerna. För att det ska gå så smidigt som möjligt bör du alltså ha ett billigt och snabbt abonnemang för att slippa stress och fel. För de bästa mobilabonnemangen se https://billigaremobil.se/.

Bra, bättre och bäst abonnemang

Kortfattat kan man säga såhär: idag erbjuder nästintill alla operatörer riktigt bra tjänster. Det är inte längre “dag och natt”-skillnad från en aktör till en annan. Det betyder samtidigt inte att det bara är att välja ett abonnemang på måfå utan att basera valet på fakta.

  1. Hallon Stor. 10 GB för 245 kr per månad. Använder samma nät som stora operatören 3 och har fått riktigt bra respons från marknaden.
  2. Comviq Fastpris. 8 GB för 245 kr per månad. Egentligen minst lika bra som Hallon, men faller på att det är mindre surfmängd för samma pris. Annars ett väldigt prisvärt abonnemang!
  3. Vimla Fastpris. 10 GB för 260 kr per månad. Vimla har den bästa surfpotten där all oanvänd surf sparas, utan övre tak! Det betyder att du kan spara ihop massor av surf under månader, för att sedan göra vad du vill. En bra operatör med bra villkor och värdegrunder.

Samsung med bra täckning

Som tidigare sagt: du kan välja vilken som helst av de tre operatörerna och få väldigt mycket värde för dina pengar. När det gäller vilken som har bäst mobiltäckning i Västerås är våra erfarenheter att Comviq hoppar ur 4G-nätet ibland, vilket drar ned deras betyg lite. Utöver det är vi mycket nöjda med både Hallon, Comviq och Vimla!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*